Крисия иска да е новата Лили Иванова

Крисия нямала заробващ договор със Слави
0

Победителката в „Шоуто на Слави” Крисия иска да е новата поп прима – твърдят родителите й

Изданието „България днес” припомня, че малката Крисия вече е получавала награда от естрадната ни прима Лили Иванова. Това е станало на конкурса, който звездата организира в родния си град Кубрат – „Медени гласчета”. Затова днес прохождащата певица изпълнява с удоволствие песните на примата и дори имитира успешно сценичното й поведение – отбелязва изданието.
„Да, иска да е втората Лили Иванова. Много я обича” – споделя майка й Ангелина Попова. „Не сме милионери, а и не сме роби на Слави Трифонов” – заявява пред изданието майката на детето чудо Крисия Тодорова.

Крисия
Крисия нямала заробващ договор със Слави

Попова обясни още, че информацията за заробващ договор с фирмата на Слави и нейната дъщеря изобщо не била вярна. „Единственото, с което се съобразяваме, е да не изнасяме информация от кухнята на шоуто. Останалото е наша преценка” – обяснява майката на Крисия.
Малката 9-годишна певица се класира първа в оспорвана надпревара с още две талантливи момичета – 8-годишната Симона и 10-годишната Гергана. Още този петък Крисия ще застане до Димитър Андреев като негова екранна партньорка в „Шоуто на Слави”. Тя ще се редува с Тереза Тодорова през седмица. Навръх националния празник 3 март Ку-ку бенд ще изнесе концерт в родния град на момиченцето – Разград.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.