Тоника се тресе от скандали и след смъртта на Гого

Тоника се тресе от скандали и след смъртта на Гого
3 (60%) 1 vote

„Тоника да не пеят повече моите песни и да си сменят името“, изригна Стефан Диомов

Тоника продължава да се тресе от жестоки скандали и след смъртта на Георги Найденов-Гого. Раздорът между певците от Тоника и създателят на формацията Стефан Диомов избъхна с пълна сила след като изглеждаше позатихнал покрай трагедията с кончината на Гого. Вдовицата на покойния обаче – Ева, отново разбуни духовете с интервю за вестник „Шоу“.

Раздорите в Тоника продължават и след смъртта на Гого

Раздорите в Тоника продължават и след смъртта на Гого

Ева заяви, че за нея Стефан Диомов отдавна не означава нищо. Думите й предизвикаха истинска горчилка в душата на създателя на Тоника и той не го скри. „Щом вече не съществува, предлагам тя и колегите й да си сменят името и вече да не се наричат Тоника“, заяви с горчивина Диомов в отговор на вдовицата. Композиторът стигна още по-далеч и заяви, че при това положение не намира за уместно Тоника да продължават да изпълняват песните му.

„Ако аз не съществувам, по логика и песните ми не съществуват. Затова предлагам на Тоника да престанат да изпълняват несъществуващите ми песни“, категоричен е Диомов, предават от БЛИЦ.

Думите на Ева предизвикаха възмущение не само в създателя на Тоника, ами и във всички фенове на формацията. Които помнят много добре създаването им. „Ева мина всякакви граници“, недоволни са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Тоника се тресе от скандали и след смъртта на Гого”

 1. ваня

  февр. 25. 2014

  абе,ЕВА ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ЛОША С СЪЗДАТЕЛЯ ВИ,ЗАЩО..МНОГО МИ Е МЪЧНО ЗА ГОГО,ЧУДЕСЕН ЧОВЕК,А ТИ ЗАЩО СИ ТАКАВА КОЗА.

 2. Mihail Klisarski

  февр. 25. 2014

  Тоника- срам ме е! Хора с гласове се намират,но добри композитори за тях са голяма рядкост.Ех,българи….

 3. Juliana Tsvetkova

  февр. 25. 2014

  Тоника са обичани заради мелодичните,хубави песни,които изпълняват! И затова заслуга има Стефан Диомов и всякакви други "напъни" да се омаловажи творчеството му и да се изкарат певици като Ралица,Милица,та дори и Ева гениални са напразни и смешни! Имаше един галещ,запомнящ се глас и това беше гласа на Ваня!

 4. Емилия Портарска

  февр. 26. 2014

  Толкова любима група ми е била във всичките ѝ трансформации.Писна ми вече заядливия тон и злоба,интриги и непочтеност! Жалко и недостойно! Умението на Стефан Диомов да твори не може да бъде отнето от сплетните и неблагоразумието на певици с издъхващи гласове!

Добавете коментар