Росен Петров: Ще арестувам Бойко Борисов!?

Гласувайте за статията

Законът е над всичко, ако трябва – ще арестувам Бойко Борисов, но дискретно и без да го унижавам, поясни Росен Петров

Новоизпеченият политик Росен Петров с ресор Вътрешно министерство от правителството на розовите мечти с премиер Николай Бареков, започна да влиза в новото си амплоа.

Законите трябва да се спазват от всеки, обяви неосъщественият МВР шеф в предаването „Всяка неделя“ и за да докаже, че няма „недосегаеми“, може да арестува без колебание Бойко Борисов. Не че таи злоба или омраза, нищо лично – дори изпитва „смесени чувства“ към лидера на ГЕРБ, сподели Росен Петров.

Росен Петров

Росен Петров: Ще арестувам Бойко Борисов, ако трябва

Най-отгоре в пирамидата са най-безчестните политици и нюхът на ченге му подсказва, че около Станишев има нещо нередно. Как може соцлидерът да декларира само 5000 лв. в банка, запита се бъдещият шеф на силовото ведомство в правителството на Бареков и обеща да се заеме със случая.

Росен Петров не пропусна да отбележи, че като офицер, не би позволил за себе си подобно унижение и ще се гръмне, стигне ли се до арест на собствената му персона. Бившият водещ на предаване, близък приятел и сценарист на Слави Трифонов, обича да изтъква факта, че е учил за ченге в Симеоново и има „офицерска чест“.

В предаването на Кеворкян по НОВА ТВ, Росен Петров сподели всеобщото мнение, че да си политик през последните години е синоним на корупция и безчестие. Тъй като се е пробвал на практика във всичко – от ченге, до водещ на предаване остава му само това предизвикателство. „Политиката е идеи“ каза Росен Петров и сподели най-важната своя цел: да забравим миналото! Да няма делене на леви и десни или комунисти и антикомунисти.

Вероятно заради липсата на силни емоции, той наскоро се поддаде на изкушението и нагази на дълбокото на полтиката. Запитан от водещия, ще забрави ли откъде е тръгнал, Росен Петров не пропусна да изтъкне, че комшиите му са цигани, а спомените от такова съжителство те преследват цял живот, съгласни са и потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Росен Петров: Ще арестувам Бойко Борисов!?”

  1. ивайло манолов

    февр. 27. 2014

    "Шоумена Росен Петров си е ЦИРКАДЖИЯ,клоуна е готов всеки,коѝто му покаже петаче,да се върти и гъзи…Жалко,защо беше "операция слава"-така ли разбираш славата бе ,грозен мушмурок?

Добавете коментар