Заложиха бомба на човека, който разпродаде имотите на Цар Киро!

Гласувайте за статията

Бомбата, в кантората на Петко Илиев, беше обезвредена от служители на ДОТИ

Бомбата, която беше подхвърлена в кантората на частен съдебен изпълнител в Пловдив, е за човека, разпродал имотите на Рашкови.

Взривното устройство, заложено в офиса на Петко Илиев в Пловдив е неутрализирано от специалистите на ДОТИ-София. Бомбата, предназначена за съдебния изпълнител, е взривена на безопасно място, съобщиха от Нова телевизия.

Атентаторите са я подхвърлили снощи, след като са разбили витрината на партерния етаж. Служител на Илиев е потърсил полицията и шефа си, за да съобщи.

Криминалистите смятат, че целта на акцията е била да сплашат частния съдебен изпълнител. До късно се уточняваха детайли, за да се установи причината, която едва не доведе до взрив в кантората на Петко Илиев.

Това е витрината на Петко Илиев след като бомбата попадна в кантората му

Това е витрината на Петко Илиев след като бомбата попадна в кантората му

Той е известен с това, че на него беше възложено разпродаването на иззетото имущество на скандалната циганска фамилия Рашкови и на строителния бос Стоян Анастасов-Джимито. Същият води изпълнителни дела срещу цитрусовия бос Сотир Янков и хора с неплатени сметки към „Топлофикация“. Въпреки това Петко Илиев заяви пред телевизията, че не знае кой го е поръчал и отказа да коментира повече, докато не се реши случая.

Днес се извърши втори оглед на местопрестъплението. От достигналата до медиите информация се обобщава, че атентаторите са счупили стъклото на партерния етаж, за да заложат бомбата в кантората. По случайност там е бил служител на фирмата, останал извън работно време. Той съобщил на шефа си и на МВР за станалото.

Дошлите на място сапьори са иззели пакета и са извършили контролиран взрив на пакета на място, където да не може да навреди на никого.
Петко Илиев е популярен частен съдебен изпълнител. Той има една от най-ангажираните кантори в Пловдив.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар