Драма! Родилката Юлия може никога да не види бебето си!

Драма! Родилката Юлия може никога да не види бебето си!
5 (100%) 1 vote

Младата Юлия трогна дори виделите всичко медици!

Дарете кръв, независимо каква е вашата кръвна група. Към това призовават медиците от Многопрофилна болница в Бургас „Дева Мария”, както и близки и приятели на една родилка. Това е 37-годишната Юлия Димитрова. Жената е родила своето трето дете и е в изключително критично състояние. Причината е, е страда от ДИК. При това заболяване не се съсирва кръвта й, а и тя е изгубила доста кръв при раждането си.

В момента на Юлия са й прелети над четиридесет банки и също толкова количество разтвори, заместващи кръвта. Те са събрани от кръвопреливните центрове на градове от цялата страна като София, Пловдив, Бургас и другаде. Но в момента запасните количества в тези центрове вече са изчерпани.

Да помогнем на Юлия да прегърне третото си дете!

Да помогнем на Юлия да прегърне третото си дете!

Затова призива на доктори, близки и роднини, както и приятели на младата жена е да й се помогне, като всеки дари от своята кръв. Единственото условие в документа е дарителя да посочи името на родилката Юлия.

Желаещите да помогнат за спасяване на един млад живот могат да го сторят в Бургас, в кръвния център на бул. „Ст. Стамболов“ № 73. 37-годишната Юлия е майка на момче и момиче. Трета си рожба е родила около месец преди датата, като й се е налагало да лежи, заради здравословни проблеми.

Бургаските лекари са действали всеотдайно и са извършили всичко необходими по случая. Те са й прелели кръв, били са й съответните инжекции и други лекарства на стойност над 42 000 лева. Консултирали са се с експерти по хематология и анестезиология, които са потвърдили, че лечението е адекватно и рационално. Сега животът на младата Юлия е оставен в ръцете на състрадателните хора с огромни сърца. Дарете кръв, призовават всички, за да спасите живота на младата майка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар