Фаворитката на Симеон Дянков – Ирина, с мераци за майчинство

Ирина Велкова обикаля Европа
0

Любимката на Симеон Дянков – Ирина Велкова, обикаля Европа

Бившата любима на ексфинансист №1 Симеон Дянков заляга над бебетата – пише „България днес”. Красивата съветничка на бившия министър, която доскоро дундуркаше в скута си само кученцето Джиджи, вече се е прехвърлила на бебета – отбелязва изданието.
Слух преди броени дни пък „забремени” Велкова от Симеон Дянков, който в момента е ректор на икономически университет в Русия. Поводът явно е скорошната фотосесия на Велкова в социалните мрежи, където русенската хубавица с умиление гушка невръстно пеленаче. Детенцето е на найна приятелка и бивша колежка от властта – подчертава таблоидът.

Ирина Велкова
Ирина Велкова обикаля Европа

Въпреки че хлапето е чуждо, зли езици в ГЕРБ коментираха, че чрез снимките Велкова се опитвала да намекне нещо на Симеон Дянков. Слуховете, че мацката е бременна, още повече се подкладиха с фотосите в социалната мрежа. Двамата с бившия финансист обаче отдавна не поддържали отношения и надали красавицата тренира за майка с малкото дете – признаха колеги на Ирина Велкова от младежките структури на ГЕРБ.
Повечето познати на красавицата са категорични, че Велкова изобщо не бързала да създава семейство и да гледа деца.
Ако следим фотосесиите на гаджето на Симеон Дянков в интернет, ще открием, че освен в Лондон, дамата прави воаяжи в Германия и други западни страни.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.