Цветелин Кънчев побърка Кеворкян! Водещият го наруга в ефир! (ВИДЕО)

Цветелин Кънчев побърка Кеворкян! Водещият го наруга в ефир! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Цветелин Кънчев „извади от обувките” на само водещият на „Всяка неделя”, но и бившя си събрат – бат Сали

Цветелин Кънчев удари здраво по кокалчетата мнозина само с едно интервю във „Всяка неделя”.

Лидерът на „Евророма” успя да разклати нервите дори на опитния Кеворк Кеворкян. Водещият на „Всяка неделя” до такава степен загуби самообладание, че дори го нарече „циганино клети“.

Журналистът открай време има особено отношение към малцинствата, които от време оно са на държавна хранилка. Само, че както никой път не успя да си докаже тезата. Докато обсъждаха малолетните циганки, които раждат и остават на издръжка на данъкоплатеца, лидерът на „Евророма” не му прости.

Цветелин Кънчев се оплака, че Кеворк сервилничел пред Бойко Борисов, докато към него се обръщал с презрение. Засегнатият водещ избухна и попрекали с квалификациите: „Ти си носител на наградата „Скъсан цървул“ за това, че намеси в твой скандален разговор майката на Иван Вазов – Съба! Защо го направи, циганино клети, защо използваш същия е*ан чук …“.

Цветелин Кънчев нанесе успешен удар в много посоки

Цветелин Кънчев нанесе успешен удар в много посоки

Дон Цеци обаче с характерно самочувствие се оплака, че са извадили думите му от контекста. Бил уважавал майката на Вазов. Но щом тя можела да ражда малка, защо циганките да не го правели?!

Лидерът на „Евророма” не пропусна да нападне идеологическия си враг – Цветан Цветанов като под удара му попадна и бившата му дясна ръка – Александър Методиев.

Небезизвестният Бат Сали се срещал с Цветан Цветанов и Калин Георгиев. Разбрал, че Цветелин Кънчев скоро няма да излезе от затвора и се опитал да узурпира партията им. Като не успял се предложил на ДПС като обещал 12000 гласа.

Методиев успял да събере едва 2500 – неговите хора взимали пари от всички партии, но в крайна сметка винаги гласували за „Евророма”. Самият Цветелин
Кънчев твърди, че не е прибрал 300 000 лева от БСП покрай предстоящите избори. Като доказателство посочи не друго, а аргументът, че от Столетницата по-стисната партия нямало.

Още на другия ден бат Сали скочи в ефира на Нова и нарече бившия си лидер – лъжец. Никога не бил срещал Цветан Цветанов, а бившият главен секретар на МВР – Калин Георгиев срещал в страната, но не и в сградата на министерството.

Вижте още от скандалното интервю на Кеворкян с Цветелин Кънчев:

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар