Без алкохол вече знам, че има истинско щастие!

Гласувайте за статията

Много години измамно си мислех, че алкохолизмът не е проблем и както съм започнал да пия, така и ще го откажа пиенето

Вече съм нов човек от както спрях алкохола!Така отлагах и отлагах, докато не стигнах до положението не само да не мога да откажа алкохола, ами и да нямам никакво желание. Добре, че беше жена ми, която постоянно ме ръчкаше и ми говореше. Ако не беше нейната подкрепа аз нямаше да се справя и щях да си мисля, че щом не ми прави проблем, значи всичко е ОК. Да, обаче не беше нормално това. На 36 години човек започва да се замисля за разни други неща, по-различни от компании и веселби. Трябваше вече да помисля и за деца, въпреки че тази мисъл много ме плаши. Не знам какъв баща ще съм.

АлкофиталЗатова си казах, че ако се откажа от алкохола значи имам достатъчно дупе да възпитавам и дете. Защото човек ако не може себе си да превъзпита, какво остава да дава акъл и на другите. Започнах да отказвам алкохола с капките Алкофитал. Това са билкови капки, с две много интересни билки. Може и да ви се стори странно, но аз започнах да взимам капките за отказване от алкохола, защото реших, че няма да ми подействат. Щях да си кажа, че ето, аз съм опитал каквото е било нужно, положил съм някакви усилия, но не се е получило. С капките Алкофитал обаче нещата по отказването на алкохола не само че се случиха, ами финишираха много добре. Броя дните, в които не съм пил алкохол и досега те са 439 дни и нощи без капчица алкохол. Искам да поясня, че е имало дни, когато буквално ми се събираха слюнки н устата за малко водка, но тези 439 дни са минали от момента, в който съм спрял да взимам капките Алкофитал. Вече виждам, знам и усещам, че е възможно да бъда весел и забавен и без да съм пил алкохол. Капките Алкофитал ми помогнаха да се уверя в това.

Тома Горов от София

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар