Промени в застраховката Гражданска отговорност! Ето какво решиха!

Промени в застраховката Гражданска отговорност! Ето какво решиха!
3.67 (73.33%) 3 votes

Ето какво решиха за сезонната „Гражданска отговорност“!

Комисията за финансов надзор е готова да предложи нови правила за управляващите моторни превозни средства. Специалистите искат шофьорите да имат прави да плащат за сезони и съответния отрязък от време „Гражданска отговорност”.

Решението е продиктувано от факта, че някои от шофьорите използват возилата си максимум два-три месеца в годината, а са принудени да плащат задължението си за цялата година. За да се изпълни замисълът, трябва да има нови промени в кодекса на застрахователя.

Застраховката Гражданска отговорност става сезонна

Застраховката Гражданска отговорност става сезонна

Съществува възможност в този момент „Гражданска отговорност” да се плаща на няколко транша. Но според сега съществуващите закони тя трябва да се плаща обаче за цялата година, без значение и независимо колко пъти в годината или колко месеци возилото влиза в движение.

Наказанието за тези управляващи моторни-превозни средства, които не са застраховали возилата си в момента е четиристотин лева.

Цената на полиците за Гражданска отговорност е различна. По-евтините от тях са предпочитани от шофьорите. По разбираеми причини. Но специалистите предвиждат левовата им стойност да не се завишава. Тези промени в Гражданската отговорност ще могат да се извършат, когато се повиши обезщетенията, които застрахователите броят при вреди, които не засягат имуществото. Това се случва щом при катастрофата са пострадали пътниците в колата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар