Ето какво разкриха за големия Джоко Росич!

Ето какво разкриха за големия Джоко Росич!
5 (100%) 1 vote

Големият Джоко Росич изгубил гласа си след операцията!

Велик и незабравим. Такъв ще остане в сърцата ни големият Джоко Росич. Ще го помнят и като личност, която не се предава и пред най-големите трудности. И ще знаят, че той винаги ще е при тях. Днес приятелите му от клуба на любимата кръчма на актьора с уникален глас ще се съберат, за да покажат отново обичта си към него. И че той е сред тях.

През януари големият Джоко Росич припаднал пред компанията си в любимото заведение на пазара в „Ситняково” в столицата. Харизматичният артист с подкрепата на верните си авери обиколил два болници, преди да бъде приет по спешност във Втора градска в столицата. Там нямали уред за изследване на главата му и го преместили в „Пирогов”.

Големия Джоко Росич - актьорът остава завинаги в сърцата на българите!

Големия Джоко Росич – актьорът остава завинаги в сърцата на българите!

Лекарите установили на скенера още същия ден, че имал тумор на мозъка. Преди да приеме операцията той се консултирал дали припадъци му ще се повторят. Поискал и мнението на любимата си дъщеря, която живеела в Америка. Чак тогава кинолегендата се решил да легне под ножа.

По-късно той получи шок след оперативната интервения. Беше вкаран в реанимационното отделение на лечебното заведение. Директорът на Съюза на артистите Христо Мутафчиев помогна той да бъде преместен в Правителствената болница, където здравословното му състояние временно се подобри. Големият Джоко Росич, обаче изпаднал по-късно в кома, от която не можа да се възстанови. Състоянието му било много тежко, той не успя да се възстанови. Напусна ни завинаги на 81 години.

Приятелите и колегите му ще го запомнят като топъл и отзивчив човек. Личност с огромна външна и вътрешна красота. Страната пази винаги спомена за него. Големият Джоко Росич,  актьорът с топлия и дълбок глас е незабравим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар