Вижте го! Паметникът на Съветската армия лъсна в цветовете на Украйна! (ВИДЕО)

Вижте го! Паметникът на Съветската армия лъсна в цветовете на Украйна! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Паметникът на Съветската армия в столицата за пореден път бе изрисува, като сега шарките са в цветовете на украинското знаме

Паметникът на Съветската армия отново се оказа платно за творците, които с „четките“ си нашариха монумента с цветовете на Украйна. Освен, че е изрисувано украинското знаме, точно върху надписа „НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД“, също така е оцветен и един от руските войни, който призовава всички след себе си на борба.

Наред с художествените прояви върху паметника има и изписан надпис „Слава на Украйна“, придружен по-долу с друг „КАПУТИН“ – ясно изразяващ обидата срещу Путин с думата капут. Върху монумента има и други творчески  излияния, но основното послание е много добре показано, че въпросните художници подкрепят борбата на украинския народ за пълна свобода от тираничните си управници.

Паметника на Съветската армия

Паметника на Съветската армия е отново изрисуван

Изрисуването на Паметника на Съветската армия се случва малко след като цял свят стана свидетел на убийствата и зверствата, които се случват в близката ни държава. В резултат на това държавният глава Виктор Янукович и високопоставени лица от администрацията му бяха премахнати от властта, като на негово място застана опозиционният лидер Юлия Тимошенко, след като я освободиха от пандиза. За същата е известно, че е злоупотребявала с власт и през 2001 г. е уличена в изнасянето на милиарди долари, докато украинският народ мизерства. Ето защо реалистите не вярват, че тази персона ще вдигне държавата на крак, а случилото се е просто рокада на една утайка с друга.

Паметника на Съветската армия

Има послание и за Путин

Припомняме, че Паметника на Съветската армия бе първо преобразен в американски супер герой, заедно с Дядо Коледа, а след това върху главите на съветските войни бяха поставени качулки, с което бе изразен протест срещу задържането на певиците от групата „Пуси Райът“. Момичетата бяха освободени, но на Олимпиадата в Сочи отново две от тях са арестувани за кражба, според появилата се информация на властите.

Днес  Паметникът на Съветската армия е заобиколен от протестиращи в името на Украйна.  Вижте видеото по-долу и споделете!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар