Ето как видяха в нета желанията на Волен! (СНИМКА)

Ето как видяха в нета желанията на Волен! (СНИМКА)
3 (60%) 2 votes

Зад ултиматумите, които отправи „Атака“ към управляващите, някои съзряха желанията Волен Сидеров и му се подиграха в нета

Десетте искания на „Атака“ към правителството и управляващите се оказаха не толкова добър ход, не само защото желанията на Волен са неизпълними. След всички скандали, в които се набърка лидерът на националистическата партия, едва ли има кой да му вярва, освен най-върлите фенове. Мераците на Волен Сидеров да си вдигне рейтинга станаха повод за интерпретации на желанията му и жестока подигравка в нета, пише pik.bg.

Прости сметки показват, че „златният пръст“ на „Атака“, който крепеше правителството, вече се оказва съвсем излишен. На заплахата от разтуряне на парламента, ДПС лидерът отговори без заобикалки: „Прав ти път!“

Ето как видяха в нета желанията на Волен Сидеров!

Ето как видяха в нета желанията на Волен Сидеров!

Никой не пожела да демонстрира уважение към Волен Сидеров за сериозен диалог по поставените искания. Лютви Местан дори ги определи като „Див популизъм“, за който няма смисъл да се говори, а високото му самочувствие идва от факта, че след разцеплението в ГЕРБ съотношението на силите се промени.

Дори „Атака“ да изпълни заканата си и напусне парламента заедно с ГЕРБ, вътре остава необявената коалиция БСП – ДПС и така наречените „независими“ депутати, отцепници от Бойковата партия. Според закона парламентът ще функционира, ако има с един повече от половината депутати в него. ДПС и „Коалиция за България“ имат общо 120 депутати, което е точно на ръба да провали работата на Народното събрание. Дали тримата „независими“ ще решат да запазят кворума е под въпрос. Все пак интересът може да ги подтикне и те да го направят, защото в противен случай са аут, и ще трябва да се простят както с държавната хранилка и с депутатската заплата, така и с политиката. В този случай имаме „работещ“ парламент, независимо от отсъствия на някои депутати.

След тези аргументи става ясно откъде изведнъж се яви напънът на Сидеров да демонстрира загриженост за народа и националните интереси. В нета агенция ПИК намери и публикува интерпретации, които откровено се подиграват с Волен Сидеров и представят, какво стои зад желанията, оповестени от него тази седмица. Вижте ги:

Ето как видяха в нета желанията на Волен!

Ето как видяха в нета желанията на Волен! (ПИК)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар