Виктор Янукович използвал златна тоалетна! Вижте снимки от луксозния му палат

Виктор Янукович използвал златна тоалетна! Вижте снимки от луксозния му палат
5 (100%) 1 vote

Виктор Янукович се е изживявал като истински съвременен Мидас, ширейки се в хипер луксозния си имот

Виктор Янукович е използвал златна тоалетна, за да облекчава естествените си нужди. Шокиращата истина за луксозния начин на живот, който е водел украинският президент, лъсна след като протестиращите в Украйна щурмуваха и превзеха двореца, в който живееш Виктор Янукович. Малко по-рано днес недоволните украинци спазиха обещанието си и нахълтаха в луксозния президентски палат, след като Виктор Янукович не изпълни искането им да се оттегли доброволно от президентския пост.

Виктор Янукович е живял сред невиждан лукс

Виктор Янукович е живял сред невиждан лукс

Луксът, в който се е ширел Виктор Янукович, буквално е достоен за палата на древногръцкия цар Мидас, видяха от vesti.bg, цитирани от БЛИЦ. В президентския дворец има частен зоопарк със сърнички, елени, пауни, огромно езеро, пищно украсени зали с богати полилеи, мраморни подове, басейн със златни рибки, огромен автопарк и какво ли още не.

Върхът на всичко обаче се оказала златната тоалетна чиния, намираща се в личната тоалетна на Виктор Янукович. Разгледайте всички снимки от дома на Виктор Янукович в галерията ни.

Припомняме ви, че протестиращите щурмуваха палата на президента на Украйна, след като Виктор Янукович не изпълни искането им да подаде оставка и да се оттегли доброволно от поста на държавен глава на страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар