Юлия Тимошенко напира за президент, Янукович категоричен: Няма да се оттегля

Юлия Тимошенко напира за президент, Янукович категоричен: Няма да се оттегля
10 (200%) 1 vote

Юлия Тимошенко ще се кандидатира за поста на държавен глава, настоящият президент Янукович сравни ситуацията в Украйна с идването на власт на нацистите в Германия

Юлия Тимошенко се гласи да заеме президентския пост в Украйна. Бившият министър-председател на страната заяви, че смята да се кандидатира за държавен глава на насрочените за 25 май президентски избори. Юлия Тимошенко, която беше освободена от затвора по-рано днес, обяви, че пътува към площад „Независимост“ минути след като напусна болницата на затвора, където се намираше в последните седмици.

Юлия Тимошенко излиза от затвора

Юлия Тимошенко излиза от затвора

Юлия Тимошенко напусна лечебното заведение в инвалидна количка. Видът й обаче беше изключително бодър. В същото време Виктор Янукович обяви, че не е избягъл никъде и все още се намира в Украйна. Нещо повече, Янукович е категоричен, че няма намерение да се оттегли доброволно от президентския пост. Изказването му е по време на интервю за украински телевизионен канал. Янукович е заявил още, че случващото се в момента в страната е държавен преврат.

Нещо повече, по думите на уж все още настоящият държавен глава кръвопролитията в Украйна в момента напомняли идването на нацистите на власт в Германия през 30-те години на миналия век. „Нито ще се оттегля, нито ще напусна Украйна“, заяви Янукович, видяха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар