Обир на банкомат потресе София! Нагли апаши отмъкнаха 60 бона

Обир на банкомат потресе София! Нагли апаши отмъкнаха 60 бона
10 (200%) 1 vote

Обир на банкомат късно снощи втрещи столичани, най-вероятно става въпрос за вътрешен човек

Обир на банкомат потресе София. Обирът е бил извършен късно снощи, а очевидци свидетелстват, че извършителите са били двама младежи. Свидетелите на наглия обир на банкомат обаче не са в състояние да дадат повече информация за външния им вид, тъй като младежите са носели шапки с козирки, плътно нахлупени над лицата им.

Обир на банкомат късно снощи в София

Обир на банкомат късно снощи в София

Обраният банкомат се намира в магазин за хранителни стоки в столичния квартал „Банишора“. Кражбата е станала малко след 20 часа вечерта, а по данни на полицията обирджиите са задигнали крупната сума от 60 бона, намиращи се в банкомата. От полицията разкриха, че наглият обир на банкомат е станал от вътрешната му страна, която се намира в магазина и се е случил пред очите на намиращите се в него служители и клиенти на магазина. Именно те свидетелстват, че обирджиите са избягали с черна кола, която ги е чакала пред входа на магазина.

Органите на реда смятат, че в наглия обир на банкомат е замесен вътрешен човек, запознат с функционирането на машината. Като причина за това от МВР изтъкват факта, че банкоматът не е бил разбит, а отворен с ПИН код. Само за последната седмица това е третият обир на банкомат, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар