Евролистата на ГЕРБ оглавена от Томислав Дончев?

Евролистата на ГЕРБ оглавена от Томислав Дончев?
5 (100%) 2 votes

Евролистата на ГЕРБ ще бъде водена от бившия министър на еврофондовете, бил най-подходящ

Евролистата на ГЕРБ най-вероятно ще бъде оглавена от Томислав Дончев. Това обяви лично Бойко Борисов малко по-рано днес на среща с областните структури на ГЕРБ от плевенска област, която среща се състоя в село Чифлика край Троян.

Томислав Дончев ще оглави евролистата на ГЕРБ

Томислав Дончев ще оглави евролистата на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ изтъкна, че основната причина да се спре на Томислав Дончев за водач на евролистата на ГЕРБ за предстоящите през май избори е желанието му в евролистата на ГЕРБ да присъстват само експерти, които са добре запознати с работата в Европа и институциите на Европейския съюз. Според Борисов експерти като Томислав Дончев са в състояние най-добре да защитят интересите на България пред останалите страни-членки на съюза.

Бившият премиер изтъкна още, че е много важно водачът на евролистата на ГЕРБ да е човек, обичан от всички не само в партията, но и извън нея. И най-вече да не се е забърквал никога в скандали. Бойко Борисов е категоричен, че това е единственият начин евролистата на ГЕРБ да привлече повече гласоподаватели, които ще повярват на човека, излъчен от партията.

Лидерът на ГЕРБ все пак подчерта, че за момента името на Томислав Дончев е само вариант. Тепърва ще се обсъждат и други имена, а след това изпълнителната комисия на партията ще обсъди евролистата на ГЕРБ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар