Играта издирван от Интерпол заради открадната самоличност!

Играта издирван от Интерпол заради открадната самоличност!
5 (100%) 2 votes

Играта беше арестуван от родните власти, прекара няколко часа в Пето районно

Играта е издирван от Интерпол! Новината, макар и да звучи като сценарий на скрита камера, е самата истина. Популярният рапър е бил задържан от родните полицаи преди два дена, докато си е пътувал с личния автомобил към дома си в София. Първоначално Играта помислил, че става въпрос за шега на някой приятел, който му прави скрита камера. След като служителите на реда му казали да кара към Пето районно обаче изпълнителят разбрал, че работата е сериозна.

Играта се оказа издирван от Интерпол

Играта се оказа издирван от Интерпол

В районното се оказало, че неизвестен мъж е откраднал самоличността на Играта и се представя с неговите данни из цяла Европа. За въпросния измамник се знае единствено, че е сърбин и е пуснат за издирване от Интерпол от Германия. Мъжът е криминално проявен, а всеки път, когато е трябвало да докаже самоличността си, е представял документ с данните на Играта – трите му имена Ивайло Иванов Иванов, дата на раждане, всичко.

Рапърът е дал показания и отпечатъци. И макар у нас измамата да е разобличена, съществува сериозен риск, ако измамникът не бъде задържан, Играта да продължи да бъде обявен за международно издирване. Което ще се отрази на кариерата му, свързана с чести пътувания извън граница, предават от „24 часа“. От Столичната дирекция на МВР са уведомили Интерпол, че лицето, което търсят, не е българина Ивайло Иванов – Играта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар