Сватбата наближава: Вижте уникалната Франческа – огнената любов на Берлускони!

0

Берлускони за енти път показа, че жените са неговата най-голяма слабост! И то младите!

Силвио Берлускони оправдава максимата, че „мъжкият апетит умира последен”. Особено, когато мъжът цял живот не може да излезе от тийнейджърската възраст. И в добавка разполага с милиарди. Какво му остава тогава на „вечното момче”, освен да сменя партньорките си с все по-млади и по-млади.

Бившият министър-председател на Италия Берлускони скоро ще мине под венчило с третата си съпруга. Тя се нарича Франческа Паскал и е с около половин век по-млада от 77-годишния „неостаряващ” милиардер. 57-годишната му вече екссъпруга Вероника Ларио публично оповести още по време на развода им, че не може повече да трае Силвио заради неговите безконечни изневери.

Сватбата на Берлускони и красивата Франческа наближава!
Сватбата на Берлускони и красивата Франческа наближава!

Сагата между тях обаче все още не е приключила. Защото продължават още финансовите спорове. Съдът първо присъди на Вероника 3 млн.евро за издръжката на трите й деца от бившия министър-председател Берлускони. След като той обжалва сумата „спадна” на 1.4 млн. евро.

Италианският експремиер Берлускони ще се мести в най-скоро в суперлуксозно жилище в центъра на Рим с новата си изгора. За него той ще брои месечно по 2.1 млн. евро. В момента Силвио Берлускони е подсъдим по три дела. През миналата седмица той беше разследван за рушвет на сенатор. Той вече е обжалвал и друго дело. По него Берлускони е обвинен, че е бил с труженичка на любовта, която била едва на 17 години. Обвинен е и със злоупотреба на служебното си положение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.