Ужас! Тази жена взе решение да се евтанизира, защото… не била красива!

Ужас! Тази жена взе решение да се евтанизира, защото… не била красива!
5 (100%) 3 votes

Светът не е чувал подобно абсурдно решение!

Възрастна жена взе решение и си плати, за да я лишат от мъките. Законно. 85-годишната Ориела Казанело броила на докторите в Базел, Швейцария 10 хиляди евро, за да сложат край на живота й. В Швейцария асистираното самоубийство е легализирано. Старицата била в отлично физическо и психическо здраве. Единственото, което й тежало било външния й вид. И взела решение.

Тя се гордела с визията си през целия си живот и сега не можела повече да се възприема такава. Жената изчезнала от дома си в Северна Италия, без да съобщи на роднините решението си и какво си е наумила.

Решението на тази жена потресе милиони хора в Италия и света

Решението на тази жена потресе милиони хора в Италия и света

Близките й обезпокоени от липсата й, подали сигнал в полицията. Те изпаднали в паника, въпреки че бабата била с всичкия си и се придвижвала без помощни средства или личен асистент. Скоро обаче научили шокиращата истина за решението на бабата. Тя си „дошла” от швейцарската клиника евтаназирана – като прах с удостоверение за идентичност.

Възрастната италианка била жизнена и подвижна, но остаряването и промяната на физиономията и тялото й не могла да преглътне. И затова взела нечувано абсурдното решение.

В Швейцария доброволно отнемане на живот се извършва и на лица, които не са безнадежно болни, а дори и здрави. Какъвто бил случая и с Ориела Казанело. И той не е инцидентен. Много старци с възможности избират законната гибел. Изморени от дългия си житейски път и обезсърчени от белезите на старостта те предпочитат този начин, за да прекъснат земното си съществуване. А решението им бива уважавано.

Милиони в Италия и по света останаха като попарени след научаването на вестта, защото по думите на болшинството, такова решение е лишено от всякаква логика, адекватност и разум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар