Съпругът ми спря алкохола с капките Алкофитал!

Алкофитал помогна на мъжа ми да спре пиененто
0

Колкото и да казват, че няма бивш алкохолик, аз твърдя, че има. Моят мъж вече не пие алкохол. И аз от време на време си казвам какво от това, да не би да са ти намалели проблемите. Ами не са, даже станаха малко повече, но пък много по-лесно ги решаваме без бремето на алкохола.

Алкофитал помогна на мъжа ми да спре пиенентоМъжът ми е на 41 години и пие не знам от кога. При него се случи постепенно. Като се запознахме беше нормално, после малко по малко започна да ги увеличава питиетата. С тях дойдоха и скандалите, прошките… Не ми се иска да си спомням, но никак не ми беше лесно, даже напротив. Пробвала съм да му кажа да се откаже, но… Затова започнах да му давам тайно капките Алкофитал. С тях започнах да му говоря да отиде и на лекар. Джипито ни е семейна приятелка и я помолих да му каже, че има здравословен проблем, заради който не бива да пие. Малко жестоко от моя страна, но проработи. Много съм й благодарна, ще й спестя името от уважение. Заедно с уж лошите новини аз започнах да му давам да пие и капките.

алкофиталИнтересното е, че най-напред той не спря да пие. Аз поне си представях, че ще е така, но първото, което се случи след употребата на капките за лечение на алкохолизъм, беше да се успокои. Стана по-спокоен, после започна и да спи по-добре. И ми казва, че сам е решил да се откаже от алкохола. Не го поправих. Да си мисли каквото иска. Важното е, че пое по този път и до ден днешен не се е отказал. Благодарение на Алкофитал алкохолизмът на моя мъж е вече в миналото. .

Христина Кукова от Сливен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.