Горещо! Вижте кои бонбони освиркват Лудогорец днес!

Горещо! Вижте кои бонбони освиркват Лудогорец днес!
5 (100%) 1 vote

Лудогорец ще има уникални освирквачи тази вечер!

Тази вечер излизат на футболното игрище двата отбора Лацио и Лудогорец. Италианските и българските футболисти ще се състезават за купата на Европейската лига. Те ще се конкурират за една шестнайста на финалите. Треньорът на разградския „Лудогорец” Стойчо Стоев вчера качи на самолета за италианската столица Рим двадесет и един състезатели. В последния момент ще стане ясно кои ще играят на горещия двубой.

Според специалистите на трибуните на стадион „Олимпико” в Италия най-вероятно ще присъстват над пет хиляди зрители. Преобладаващото мнозинство ще са съпругите на футболистите, техните роднини и близки приятели, които ще освиркват Лудогорец Очаква се трибуните да се „сгорещят до червено” от виковете на поддръжниците на ритнитопковците. Защото красавиците и на двата отбора ще стискат палци за своите любимци.

Лудогорец си спечели най-красивите врагове

Лудогорец си спечели най-красивите врагове

Сред прелестните бамбини, които ще поддържат за своите приятели и ще викат против българите от Лудогорец ще са професионалната танцьорка и певица Мириам Де ла Гуардия и ексмоделката и актриса Ракеле Мура. Първата е гадже на капитана на италианските орли Стефано Маури, а втората на вратаря на отбора Федерико Маркети.

На срещата довечера в 22 часа ще свири рефера Феликс Цвайер. Той е номиниран за главен съдия на оспорвания двубой. Парадоксалното е, че германския арбитър „раздаваше правосъдие” и на мача на разградския „Лудогорец” срещу Динамо Загреб през лятото на 2012 година.

mura

Тогава българите паднаха в изключително напрегнатата среща. Според прогнозите на експерти, българският отбор има огромен шанс да излезе наравно в двубоя си с италианския „Лацио”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар