Тази двойничка на Барби шашна света с нещо невиждано досега!

Тази двойничка на Барби шашна света с нещо невиждано досега!
5 (100%) 1 vote

Не е лесно да си тъпа, а още по-трудно е да си сто процентово Барби!

Няма шега. Жена иска да стане тъпа и още по-тъпа, дори и от натурална блондинка. Или сто процентово Барби. Затова, представете си, ходи на психолог, който да я направи отчайващо проста. Огромното й желание е да се превърне в една пластмасова кукла Барби, която да доставя единствено специфично удоволствие на срещуположния пол. На голяма част от мъжете мечтите им са свързани именно с това. Жената до тях колкото се може повече да мълчи, да не говори и разсъждава и да я използват като почти безгласна буква.

Тя иска да се превърне в неодушевен предмет, в Барби за същинско удоволствие. Твърди, че като натурална жена й е скучно да съществува. Бенет от Калифорния от Америка е повече от убедена, че това е нейната роля в този живот. Заветната й цел е да се превърне в една по-голяма Барби, която все пак диша и се движи. Но дотолкова да се слее с модела, че почти да не се различава от световните представи за пластмасовата кукла.

Ето я Барби, на която мозъкът й пречи

Ето я Барби, на която мозъкът й пречи

Освен, че посещава два-три път в седмицата своя психолог, при когото се „обучава” как повече да затъпее тя е приела и по-радикални действия. „Амбициозната” Барби се е заела и с пластични операции, които да изваят тялото й по подобие на нашумялата кукла. Досега има цели пет интервенции на бюста и на тялото. Решена е да продължава дотогава с тях, докато достигне желания модел.

Американката е убедена, че колкото е по-тъпа, незнаеща и с перфектните размери на кукла Барби, толкова ще е по-щастлива в живота. И ще доставя радост не само на себе си, но и на мачовците, които искат до себе си глуповата жена с перфектни извивки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар