Илиана Раева стана за смях! Фейсбук се подигра с партията й!

Илиана Раева стана за смях! Фейсбук се подигра с партията й!
4.67 (93.33%) 6 votes

Илиана Раева може би е спестила от преводачески услуги и се е доверила на добрия си стар приятел Стоичков

Илиана Раева стана за мезе във Фейсбук!

Амбициозната шампионка не можа да се примири с треньорските си успехи, шефството си на Федерацията и дори бляскавото телевизионно шоу „Денсинг старс”. На Илиана Раева й дойде до гуша от псевдо мъже в политиката и хукна да оправя държавата с нова-новеничка партия.

Дали са с покритие амбициите й, може ли да се справи с новите отговорности и колко са й чисти намеренията – тя си знае. Шампионката обаче здраво дразни определен кръг от интернет-потребители, които създали профил и фейсбук-група против политическите й мераци.

На страницата на „Илиана Йофу-Пажин, (Гриша-Ганчева)” и „Не на Илиана РаЕВА в Парламента” можете да видите всевъзможни колажи, вицове, каламбури по неин адрес. Колкото и да са обидни обаче, това което бъдещата спасителка на нацията сама си направи – никой не може!

Коварни и особено наблюдателни интернет-потребители направо изреваха от кеф при презентирането на „Коалиция Обединени Демократи”. Докато Илиана Раева с изпънато лице агитира за армията си, някой вещо отбеляза, че госпожата е голяма спестовница.
iiana raeva FB
За да не прахосва средствата на спомоществователи за преводач, използвала направо Христо Стоичков (твърдят зевзеци). В официален документ, преведеното на английски име на партията й е… „Coalition OBEDINENI democrats“.

Позорният превод незнайно как е убегнал на повече от прецизната Илиана Раева, но майтапите за нейна сметка главоломно растат!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар