Виновна за това е Луната, намираща се в знака на Скорпион

Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение.

Тя поясни, че от 5.32 ч. Луната е навлязла в знака на Скорпион като по този начин образува три хармонични аспекта (т.нар. тригон) със Слънцето (8.24 ч.), Нептун (14.42 ч.) и Юпитер (в 1:26 ч.). Най-силно ще бъде благоприятното влияние на Нептун между 13.44 и 15.44 ч. То се характеризира с повишаване на възприемчивостта към вибрациите на живота и нарастващото интелектуално вдъхновение. В резултат на тези факти се стимулира усилено въображението ни, отбелязва flagman.bg.

[caption id="attachment_286891" align="alignleft" width="300"]Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение[/caption]

Астроложката обаче предупреди, че периодът, в който Луната се намира под влиянието на Скорпиона, е доста опасен поради непрестанно нарастващото напрежение и емоционалната нестабилност. Пенчева съветва в този период да не се взимат прибързани решения, тъй като те са породени от печални мисли и депресивни мотиви. Според Пенчева 21-ият лунен ден ще ни върне отново към проблемите, които ни създава физическото тяло. Те ще ни напомнят, че тялото ни е храм на душата, която се нуждае от повече внимание и грижи.

Поради нарастващите резерви на физическото тяло, би било добре да му отделим малко повече внимание, състоящо се в повишаване на физическите упражнения, повече време за разходка на свеж въздух, взимане на вана или душ, както и обливане с вода, закалителни процедури, подстригване на косата или изрязване на ноктите.

За щастие на хората, които се разтоварват от напрежението чрез т.нар. шопинг терапия, денят е изключително подходящ за покупки. Освен това могат да бъдат колективно обсъдени и назряващите проблеми. Астроложката съветва през този период да проявим честност и справедливост, но в същото време, ако смятаме, че сме прави, да отстояваме позициите си докрай. Тя обаче е категорична, че стремежът на хората да постигнат целта си на всяка цена е наказуем и добавя, че е противопоказно да се лъже, пише Блиц. В заключение тя съветва, ако все пак предстои да вземете неотложно решение точно в този период, бъдете особено внимателни, предвид нарасналото напрежение.