Астроложка разкри причините за нарастващото напрежение

Астроложка разкри причините за нарастващото напрежение
5 (100%) 1 vote

Виновна за това е Луната, намираща се в знака на Скорпион

Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение.

Тя поясни, че от 5.32 ч. Луната е навлязла в знака на Скорпион като по този начин образува три хармонични аспекта (т.нар. тригон) със Слънцето (8.24 ч.), Нептун (14.42 ч.) и Юпитер (в 1:26 ч.).
Най-силно ще бъде благоприятното влияние на Нептун между 13.44 и 15.44 ч. То се характеризира с повишаване на възприемчивостта към вибрациите на живота и нарастващото интелектуално вдъхновение. В резултат на тези факти се стимулира усилено въображението ни, отбелязва flagman.bg.

Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение

Астроложката Ивелина Пенчева разкри причините за нарастващото напрежение

Астроложката обаче предупреди, че периодът, в който Луната се намира под влиянието на Скорпиона, е доста опасен поради непрестанно нарастващото напрежение и емоционалната нестабилност.
Пенчева съветва в този период да не се взимат прибързани решения, тъй като те са породени от печални мисли и депресивни мотиви.
Според Пенчева 21-ият лунен ден ще ни върне отново към проблемите, които ни създава физическото тяло. Те ще ни напомнят, че тялото ни е храм на душата, която се нуждае от повече внимание и грижи.

Поради нарастващите резерви на физическото тяло, би било добре да му отделим малко повече внимание, състоящо се в повишаване на физическите упражнения, повече време за разходка на свеж въздух, взимане на вана или душ, както и обливане с вода, закалителни процедури, подстригване на косата или изрязване на ноктите.

За щастие на хората, които се разтоварват от напрежението чрез т.нар. шопинг терапия, денят е изключително подходящ за покупки.
Освен това могат да бъдат колективно обсъдени и назряващите проблеми. Астроложката съветва през този период да проявим честност и справедливост, но в същото време, ако смятаме, че сме прави, да отстояваме позициите си докрай. Тя обаче е категорична, че стремежът на хората да постигнат целта си на всяка цена е наказуем и добавя, че е противопоказно да се лъже, пише Блиц.
В заключение тя съветва, ако все пак предстои да вземете неотложно решение точно в този период, бъдете особено внимателни, предвид нарасналото напрежение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар