Ще замени полицейския стикер с лика на Борисов

След като вчера гръмна скандалът, че депутатът-отцепник от ГЕРБ Георги Марков се ползва с привилегии заради залепения на предното стъкло на личния му автомобил стикер на Национална служба „Полиция”, днес той даде обяснение по случая.

Според думите му, той купил автомобила преди 20 дни и дори не забелязал каква е тази „ваденка” на предното стъкло, а да не говорим, че уж нямал никакви намерения да се ползва от привилегиите, които му дава тя. Той продължи с наглите обяснения, пояснявайки, че е купил колата от Австрия и от там е била докарана с различни австрийски стикери. Така и не стана ясно обаче откога в Австрия ползват стикери на българските полицейски власти. Марков се оправда, че трябва да си счупи ноктите, за да махне стикерите.

[caption id="attachment_286886" align="alignleft" width="300"]Георги Марков ще замени полицейския стикер с лика на Борисов Георги Марков ще замени полицейския стикер с лика на Борисов[/caption]

След това той заяви гордо, че стикерът от предното стъкло на автомобила му вече е премахнат и едва ли не се жалва, че се е наложило да ходи на автомивка, където да бъде отстранен. Наглостта му стигна връхната точка, когато заяви, че ако е знаел, че „лепенката” ще предизвика такъв голям медиен интерес е щял да я махне заедно с предното стъкло. За капак на всичко, депутатът-отцепник от ГЕРБ подчерта, че след като е отстранил „ваденката” на нейно място ще сложи снимка на Бойко Борисов, който да стряска крадците със строгия си поглед.

Разбира се Марков не пропусна да се оправдае, че многократно се е опитвал да махне стикера, но той е бил залепен толкоз здраво, че не е успял. След множеството упреци, които отнесе заради въпросната „лепенка”, която го пази от наказания по пътищата, Марков припомни, че преди броени дни, автомобилът му бе вдигнат от паяк пред Народното събрание. Той подчерта, че и тогава полицейският знак е бил залепен на предното стъкло, но очевидно този факт не му е помогнал кой знае колко много, пише pik.bg.