Алкохолизмът разби целия ми живот!

Гласувайте за статията

Не съм предполагал, че за толкова кракто време ще се излекувам от алкохолизъм

Алкохолизмът се лекува с капките АлкофиталКазвам се Станимир. Имах страхотен живот, до момента в който не започнах да прекалявам с пиенето на алкохол. Алкохолизмът обърка целия ми живот и всичко тръгна назад. Работата ми взе да буксува, бракът ми тръгна на зле и съпругата ми ме напусна и отиде да живее при родителите си. Всичко, което бях започнал да изграждам, започна да рухва, а това ме подтикна с нова сила към пиенето. Прекарвах сума ти безсънни дни и нощи пред телевизора в дома ми, само в компанията на уискито. Съпругата ми се беше свързала с най – добрия ми приятел и знаеше, че той е човекът , който може да ми помогне.

Една вечер , той дойде в нас и ми препоръча някакво лекарство Алкофитал, което помага против алкохолизъм. Стори ми се смешно първоначално, но и аз имах нужда да се оправя. Поръчахме го и когато го доставиха започнах приема му. Ефекта от него беше доста бърз. Още в началото започна да оказва влияние към нуждата ми от алкохол. Постепенно и почти неусетно аз спрях да пия. Нямах нужда от уиски и започнах да мисля трезво като голям човек. Захванах се с оправянето на кашата която надробих и сега отново съм на работа и щастлив. Капките за отказване от алкохола ми дадоха сила да се дистанцирам от пиенето и да започна не само да се държа като голям човек, но и да съжалявам за онова, което бях направил. Честно казано никога не съм си мислил, че за толкова кратко време ще ми се случат такива неща.

Станимир Вълчев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар