Обирът на ПИБ тази сутрин – с помощта на вътрешен човек

Обирът на ПИБ тази сутрин – с помощта на вътрешен човек
5 (100%) 2 votes

Обирът на ПИБ се е случил като на филм

Обирът на ПИБ тази сутрин най-вероятно е станал с помощта на вътрешен човек. Криминалисти се съмняват, че служител на Първа инвестиционна банка е издал на обирджиите, че именно днес в клона на банката ще има толкова голяма сума пари, което по принцип не било практика. Тези съмнения се подклаждат допълнително и от факта, че обирът на ПИБ е бил перфектно организиран и е продължил не повече от 2-3 минути.

Обирът на ПИБ се е случил като на филм

Обирът на ПИБ се е случил като на филм

Разследващите се съмняват още, че ако не от работещ в банката, то крадците са получили информация за парите от служител на търговската фирма, която всъщност е поръчала парите в клона на банката.

Припомняме ви, че обирът на ПИБ рано тази сутрин изуми с дързостта си цялата страна. Грабежът е бил извършен от четирима души. Крадците са атакували около 8.20 тази сутрин – 15 минути след като инкасовият автомобил оставил 200 000 лева в банката. По това време в клона на Първа инвестиционна банка е имало само трима души – чистачката, една служителка и пазач от частната охранителна фирма.

Един от обирджиите разбил с чук стъклената врата, повалил охранителя с удар на приклада на пистолета си и продължил да го удря. През това време нахълтали и останалите трима, принудили служителката да им отвори касовото помещение и задигнали парите. След което отпрашили към Баба Вида, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар