Погнаха вестник „Галерия“

Погнаха вестник „Галерия“
3.2 (64%) 5 votes

Бащата на убития създател на „Мултигруп“ Илия Павлов – Павел Найденов, съди вестник „Галерия“.

илия павлов

Илия Павлов

Причината, породило това негово действие, е свързано с едно интервю, взето от главната редакторка на жълтото издание Кристина Патрашкова. Според въпросната публикация, Павел Найденов е бил категоричен, че снаха му Дарина Павлова е виновна за убийството на сина му.

По време на интервюто той само споменал за чути версии и слухове, които се въртят около смъртта на бизнесмена, но от вестника изопачили думите му и според публикувания материал, Найденов е убеден, че именно Дарина стои зад убийството на Павлов. Интервюираният е отправил иск в размер на 500 000 лева.

Припомняме ви, че това не е първият подобен случай. Преди известно време лидерът на „Атака” – Волен Сидеров, също заведе дело за клевета. Има и много други „ужилени“, които са решили да потърсят правата си в съда. Дори се говори, че единият от тях, ще отправи иск за колосалната сума от 1 млн. лева. Много хора твърдят, че им е писнало да четат само лъжи и клевети по свой адрес на страниците на „жълтурчето“ и не един път това им нанасяло както морални, така и материални щети.

А експертите твърдят, че най-вероятно „Галерия“ ще се защити, показвайки в съда запис на разговора с Найденов. Друг е въпросът, дали този разговор няма да бъде „поукрасен“. Предстои да се изясни също, дали въпросите са били коректни или подвеждащи.

Първото заседание по делото ще бъде на 23 март в Софийския градски съд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Погнаха вестник „Галерия“”

  1. Cris Burton

    мар. 10. 2010

    Кристина Патрашка ли Пърдашка ли не знам, е поставено лице на Алексей Петров и дезимформатор на нераглементираната крим. престъпност.За това тя получава хонорар с шест нули,Само я проверете.

  2. Валентин Ангелов

    Дек. 09. 2020

    Какъв бизнесмен беше илия павлов , с милиарди дадени му от ДС???????? !!!!!!!! Бушон , няма как да е бизнесмен , особено когато е бушон на червената комунистическа тоталитарна номенклатура.Това са софийски паразитиращи боклуци , заедно с баща му , който пък му позволиха чрез указ-56 , да се прави и той на бизнесмен.И от къде на къде , курвентията дарина , ще харчи пари на Държавата и Народа от сметките на Мултигруп и доносника на ДС илия павлов и баща му найденов. За тези и много други като тях в България , отдавна трябваше да затрака АК-47.

Добавете коментар