Внимание! Запомнете добре лицето на този мъж!

Внимание! Запомнете добре лицето на този мъж!
5 (100%) 1 vote

Изчезналият Антон остави огромна болка на близките си!

Тревога бият близките на изчезналия 28-годишен Антон Руменов Василев. Младият мъж е от Перник, напуснал дома си на 17 януари 2014 година и оттогава никой не го е виждал. Сигналът за изчезването му е подаден до районното управление на полицията в Перник.

Младежът е с ръст сто и седемдесет сантиметра. Има бяло лице, къса, черна и права коса и кафяви очи. Изчезналият няма по себе си някакви отличителни белези.

Младият мъж е бил облечен в дрехи в зелено – яке и жилетка. На главата си имал нахлупена плетена черна шапка. Бил е обут с кафяви полуботуши.

Изчезналият Антон

Изчезналият Антон

Предположенията за изчезването на 28-годишния Антон са няколко. Според някои от версиите, които се спрягат, той се е скарал с родителите си и сега не иска да се пробила в своя роден дом. Най-вероятно се е приютил при някой приятел. Според друго предположение може и младежът да е бил ликвидиран. Причините са няколко, спрягат ги полицаите. Едната от тях може да е заради неразчистен дългове и борчове. Както и заради някаква злоба и завист. Броят на изчезналите хора в последните месеци се е увеличил, алармират заинтересованите органи.

От полицията съобщават, че всеки който знае нещо за изчезналия младеж, както и някои подробности за неговия живот да се обади до най-близкото районно управление на полицията в Перник. Засега издирването на изчезналия Антон Василев продължава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар