Волен Сидеров хвърли ултиматум! Краят на правителството дойде! Преглеждания: 15113

0
Оценете този post

Волен Сидеров постави десет изключително трудни за реализиране условия, за да остане в парламента

Волен Сидеров негласно предрече близкият край на 42-то Народно събрание.

Днес лидерът на Атака се събуди рязко от сън и напомни за себе си от времето, когато стартира в политиката. Първо взе на мушка останалите декларации по „случая Хафъзов”.

Декларацията на партията му била най-точна, защото в българския парламент било недопустимо подобно противоконституционно изказване. Той призова колегите му да гласуват за „автентичната “ (т.е. за тази на Атака), за да осъдят поведението и думите на Хюсеин Хафъзов.
В България нямало турци, а наследници на ислямизираните българи. Щом Местан приема за родина България, защо не иска да спазва закона?! Той се основавал на българското право и културни ценности.

Ако някой иска да изкара България мултинационална държава, веднага щели да последват възражения, че някъде не се спазват правата на мюсюлманите. Следващата крачка – искането на автономия.

По-късно Волен Сидеров доброволно се изправи пред журналисти и обяви, че от партията му предлагат 10 спасителни мерки за държавата:
volen siderov

Мерките са почти невъзможни за изпълнени, но той настоява. В противен случай, Волен Сидеров витиевато намекна, че „Атака” ще напусне парламента.

Изведнъж на лидера на националистите му хрумна, че няма нищо лошо в предсрочните избори. Правителството обаче трябвало да подаде оставка, защото парламентът не можел да се саморазпусне.

От ГЕРБ мълниеносно харесаха идеята на Волен Сидеров и Цецка Цачева сподели пред репортери, че ако Атака напусне парламента, ще ги последват на мига, за да спре „агонията” на 42-то Народно събрание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.