Размириците в Киев продължават! Обезглавиха мъж до Парламента!

Размириците в Киев продължават! Обезглавиха мъж до Парламента!
5 (100%) 1 vote

Размириците в Киев вече взеха десет жертви, загинали са и двама полицаи

Размириците в Киев продължават с пълна сила. Ситуацията в украинската столица вече е повече от страшна. Нещо повече, размириците в Киев вече взеха десет жертви, освен тях са загинали и двама полицаи.

Размириците в Киев взеха 10 жертви

Размириците в Киев взеха 10 жертви

До сградата на Парламента на Украйна е открит трупа на обезглавен мъж, а телата на още седем жертви на размириците в Киев са закарани в моргата. Сред жертвите има двама пенсионери – мъж и жена, чиито тела са били открити в района на станция на метрото. Трима загинали са били открити в сградата на Офицерския дом, който е превърнат в медицински пункт.

В центъра на украинската столица е нахлула бронирана техника и маскирани мъже с автомати. Размириците в Киев са отнели живота и на двама полицаи, както и на служител в офиса на Партията на регионите. Протестиращите са успели да блокират един бронетранспортьор, който се е бил насочил към улица „Киквидзе“ от Московския площад.

Мъже с военни униформи, носещи маски и въоръжени с автомати „Калашников“ са се насочили към сградата на Украинския дом, предават от ПИК. Размириците в Киев продължават и в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар