Андрей и Надя скъсаха и след втория опит да възродят любовта си, водещият уволни бившата от предаванията си

Андрей и Надя се разделиха за пореден път. Продуцентът и водещ и половинката му не успяха да преодолеят различията си и отново сложиха край на отношенията си. Андрей и Надя не са заедно от няколко седмици след като стана ясно, че очилатият водещ е казал на половинката си да си изнесе багажа от общото им жилище, издават техни познати.

[caption id="attachment_272942" align="alignleft" width="300"]Андрей и Надя отново се разделиха Андрей и Надя отново се разделиха[/caption]

И това далеч не е всичко. Андрей и Надя явно не са се разделили като първи приятели. Продуцентът е наредил рубриката, която Надя водеше в предаването "Усещане за жена" да бъде свалена, споделят хора от екипа на опосума. Изглежда Андрей е решил да изхвърли водещата окончателно от живота си и затова я маха и от продукцията си, коментират близки до вече бившата звездна двойка.

Припомняме ви, че Андрей и Надя се разделиха за втори път след като дадоха втори шанс на любовта си. Двамата имаха бурна връзка преди време. Причина раздялата им този път най-вероятно е категоричното нежелание на Андрей да мине под венчило с Надя. Водещият няколко пъти изтъквал, че бракът не е за него и макар вече да се е женил веднъж, няма да го стори отново, предават от ПИК.