Сензация! Ето къде точно слизат извънземните в България!

Сензация! Ето къде точно слизат извънземните в България!
3.75 (75%) 16 votes

Извънземните са тук, в нашата България!

Лечителят и билкар от Бургас Слав Хрелев твърди, че често го посещават извънземни същества. Той дори ги е щракнал на фото на собствения си телефон, в близост до неговата щерка и внучка. Според феномена извън планетарните форми на живот все по-често ще се разкриват пред земляните.

Извънземните навестявали нашата планета от доста отдавна, но само трима били избраните, пред които те са разкрили в действителния си вид. Те също били хора, но с различен външен вид. Били соларни, живеели от другата страна на Слънцето, в непосредствена близост до ярката звезда. Извличали енергия почти от всичко в космоса, както и космическите им кораби затова не било трудно да пътуват през всемира и да достигат до огромни разстояния.

Извънземните отдавна са сред нас!

Извънземните отдавна са сред нас!

Някои извънземни имали ръце, други не, имали разнообразни и многобройни образи и около тях имало голяма обвивка от светлина и енергия. Били високи около 60 сантиметра се появявали с невероятно силно развихряне, сякаш преминавала мощна кола с много висока скорост.

Съществото, с което контактувал медиумът се наричало Нер. Неговата цивилизация осъществила контакт с Хрелев през 1993 година в района на Странджа планина, където той отглеждал пшеница на 60 дка ниви. Имал и други бизнеси като железарски услуги, строително-монтажни дейности и пр. В този период една нощ извънземните го взели на своя кораб. Въпреки съпротивата му те го качили там и на една маса извършили нещо с него.

На другия ден той притежавал невероятни, нечовешки сили, можел от доста голямо разстояние да събори с енергията си човек. Постепенно започнал да лекува хората. Можел да „стопи” малки тумори, лекувал успешно болести по опорно-двигателния апарат, бели дробове, кисти. Извънземните му предавали и билкови рецепти по пътя на телепатията.

Планетяните му дали и чертежи на уреди, които той конструирал. С тях се хармонизирали чакрите, възстановявало се биополето. Чуждоземците слизали най-вече в районите на Родопите и Странджа, където се хранели с енергията на все още незамърсената ни планета. Според екстрасенса извънземните ще ни се явяват все по-често, като ни дават рецепти за напредничави технологии, лечение и нови знания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “Сензация! Ето къде точно слизат извънземните в България!”

 1. worlok

  мар. 10. 2014

  shto ne si piete hapchetata redovno

 2. henry

  февр. 05. 2015

  8щото нямаме пари да си ги купим

 3. Tsvetan Krustev

  февр. 08. 2015

  Само ако можех да ви кажа… :/

 4. Tsvetan Krustev

  февр. 08. 2015

  Само ако можех да ви кажа… :/

 5. ЗЕН

  февр. 16. 2015

  Тоя извънземните като са го качили на масата ,да не са го онодили?!?

 6. Bryan Georgiev

  сеп. 17. 2015

  ми да ви кажа не съм виждал ,но може и да има но аз не вярвам докато не видя 🙂

 7. Велислав

  февр. 07. 2016

  Ами то има много статии за извънземни но и тази ми харесва но не вярвам извънземни да са давали рецепти за някои неща на хората и искам да видя извънземно независимо дали ще ме убие или не поне ще съм го видял с очите си

Добавете коментар