Сензация! Ето къде точно слизат извънземните в България!

7

Извънземните са тук, в нашата България!

Лечителят и билкар от Бургас Слав Хрелев твърди, че често го посещават извънземни същества. Той дори ги е щракнал на фото на собствения си телефон, в близост до неговата щерка и внучка. Според феномена извън планетарните форми на живот все по-често ще се разкриват пред земляните.

Извънземните навестявали нашата планета от доста отдавна, но само трима били избраните, пред които те са разкрили в действителния си вид. Те също били хора, но с различен външен вид. Били соларни, живеели от другата страна на Слънцето, в непосредствена близост до ярката звезда. Извличали енергия почти от всичко в космоса, както и космическите им кораби затова не било трудно да пътуват през всемира и да достигат до огромни разстояния.

Извънземните отдавна са сред нас!
Извънземните отдавна са сред нас!

Някои извънземни имали ръце, други не, имали разнообразни и многобройни образи и около тях имало голяма обвивка от светлина и енергия. Били високи около 60 сантиметра се появявали с невероятно силно развихряне, сякаш преминавала мощна кола с много висока скорост.

Съществото, с което контактувал медиумът се наричало Нер. Неговата цивилизация осъществила контакт с Хрелев през 1993 година в района на Странджа планина, където той отглеждал пшеница на 60 дка ниви. Имал и други бизнеси като железарски услуги, строително-монтажни дейности и пр. В този период една нощ извънземните го взели на своя кораб. Въпреки съпротивата му те го качили там и на една маса извършили нещо с него.

На другия ден той притежавал невероятни, нечовешки сили, можел от доста голямо разстояние да събори с енергията си човек. Постепенно започнал да лекува хората. Можел да „стопи” малки тумори, лекувал успешно болести по опорно-двигателния апарат, бели дробове, кисти. Извънземните му предавали и билкови рецепти по пътя на телепатията.

Планетяните му дали и чертежи на уреди, които той конструирал. С тях се хармонизирали чакрите, възстановявало се биополето. Чуждоземците слизали най-вече в районите на Родопите и Странджа, където се хранели с енергията на все още незамърсената ни планета. Според екстрасенса извънземните ще ни се явяват все по-често, като ни дават рецепти за напредничави технологии, лечение и нови знания.

7 коментара
 1. worlok казва

  shto ne si piete hapchetata redovno

 2. henry казва

  8щото нямаме пари да си ги купим

 3. Tsvetan Krustev казва

  Само ако можех да ви кажа… :/

 4. Tsvetan Krustev казва

  Само ако можех да ви кажа… :/

 5. ЗЕН казва

  Тоя извънземните като са го качили на масата ,да не са го онодили?!?

 6. Bryan Georgiev казва

  ми да ви кажа не съм виждал ,но може и да има но аз не вярвам докато не видя 🙂

 7. Велислав казва

  Ами то има много статии за извънземни но и тази ми харесва но не вярвам извънземни да са давали рецепти за някои неща на хората и искам да видя извънземно независимо дали ще ме убие или не поне ще съм го видял с очите си

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.