Димчо Михалевски от Коалиция за България почина след тежък грип!

Димчо Михалевски от Коалиция за България почина след тежък грип!
5 (100%) 2 votes

Димчо Михалевски напусна този свят едва на 48 години

Димчо Михалевски от „Коалиция за България“ почина внезапно днес. Депутатът беше едва на 48 години и беше един от най-изтъкнатите кадри на червената партия. Димчо Михалевски напусна този свят след като дълго време се бореше с упорит грип, който прерасна в пневмония. Близките му издават, че няколко месеца преди да почине, Димчо Михалевски се е разболял от грип.

Димчо Михалевски почина след тежък грип

Димчо Михалевски почина след тежък грип

Самият той на няколко пъти се оплаквал пред приятели, че не успява да свали високата температура и да се отърве от кашлицата. Червеният депутат се лекувал в няколко родни болници, но без успех и затова заминал на лечение в Турция. Дори и лекарите от елитната клиника в Истанбул обаче не успели да се справят с болестта и последиците от нея, тъй като върху имунната му система вече били нанесени тежки поражения.

Димчо Михалевски беше депутат от Коалиция за България от 41-то и 42-то Нардоно събрание. По време на кабинета на Тройната коалиция заемаше поста заместник-министър на регионалното развитие. Преди Нова година Димчо Михалевски също беше на легло, но дойде на работа, за да осигури кворум за работата на Народното събрание, припомнят от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар