Тъжно! Нещо страшно се случи след смъртта на Гого!

Тъжно! Нещо страшно се случи след смъртта на Гого!
5 (100%) 2 votes

Случилото се след смъртта на Гого е страшно!

Ева Найденова, съпруга на музикалната легенда Гого от фамилия Тоника, за малко да се погуби след смъртта на обичния си съпруг.

Колосът от Бургас Гого беше тежко болен, но не преставаше да пише на листче на любимата си жена „Не плачи, а пей”. Връзката им е била толкова силна, че въпреки заболяването си Ева не искала да приеме смъртта на съпруга си. Болката от загубата на големия музикант от формация „Тоника” едва ли ще отмине. Затова най-близките му не престават за говорят за Гого, все едно си е вкъщи. За тях това наистина е така.

Гого остави непреодолима празнина в сърцето на Ева

Гого остави непреодолима празнина в сърцето на Ева

Гого просто се е преселил от едно измерение в друго, най-вероятно по-добро от това, в което всички ние живеем. Но в деня на неговата смърт съпругата му изпитала съвсем друго чувство. Тя си припомня, че мъжът й толкова много и силно я обичал, че я измамил, като я помолил да излезе за малко от стаята, в която лежал. Гого почувствал, че е настъпил последния миг от живота му и е предпочел неговата брачна половинка да не стане свидетел на кончината му.

След като непоправимото с Гого се случило Ева толкова силно изпищяла, че припаднала от стрес. След като я свестили тя не могла да издаде нито звук. Устните й се движели, все едно се мърдали рибешки устни, разказва самата певица пред вестник „Шоу”.

Гого напусна този свят едва навършил 64 години. Ева била толкова погълната от грижи по него и вглъбена да подобри доколкото може здравословното му състояние, че не обърнала никакво внимание на себе си. Впоследствие се оказало, че била на косъм да загуби гласа си. След като отишла на лечение при известен професор, той я успокоил, че се разминала с непоправимото. Обяснил й, че няма да загуби гласа си, нито се налага операция на гласните й струни. Просто заболяването ще премине след като известен период от време приема необходимите лекарства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар