Зловещо! Заснеха призрак в стара кръчма! /ШОКИРАЩО ВИДЕО/

0

Призракът в кръчмата се превърна в новото чудо на Англия!

После кой каквото ще да казва, спиртните напитки си имат и своите положителни страни. Дори и призрак не се оказало безразлично към „огнените“ пари. Той се промъкнал в кръчма на достолепните 763 години и дори от мерак или от яд, че няма плът строшил чаша. Това се случило в култовата пивница с ексцентричното име „Стареца и косата” в Болтън, Великобритания.

Призракът дори си „запечатал” фейса на охранителните камери и после изтрил мигновено образа си. Но отпечатъкът останал. Именно този размазан образ видял и собственика на пуба Тони Дули. Когато сутринта, в ранните часове на деня той отворил увеселителното заведение, забелязал на пода строшената чаша. Първоначално помислил, че злодеи са проникнали в кръчмата. Първата му работа била да отвори касата.

Призракът се вижда съвсем ясно на видеозаписа
Призракът се вижда съвсем ясно на видеозаписа

Успокоил се, когато видял, че парите били непокътнати. После пуснал записа от камерите. Там видял очертанията на призрака. Тони бил атеист и не вярвал в привидения, но след този случай управителят на заведението вече е убеден, че призраци съществуват. И те са сред нас.

Според жителите на града призракът най-вероятно е духът на Джеймс Стенли, граф на Дарби. Неговата фамилия притежавала кръчмата, която съществува още от далечната 1251 година. Тя е четвъртата по автентичност в Англия. Според летописци графът е прекарал последните си дни в нея, преди да му бъде отрязана главата през далечната и размирна 1651 година. Духът му обаче продължава да обитава собствеността, която по право приживе е принадлежала на неговото семейство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.