Чистката в бТВ продължава с пълна сила, новият програмен директор маха предавания, които не харесва

Чистката в бТВ продължава с пълна сила. След като телевизията се раздели с цял куп култови лица и предавания, поредният техен проект е на път да падне от екрана. Става въпрос за сутрешното предаване на медията "Преди обед". В кулоарите на медията упорито се шушука, че "Преди обед" ще бъде поредната жертва на чистката в бТВ.

[caption id="attachment_272898" align="alignleft" width="300"]Чистката в бТВ продължава Чистката в бТВ продължава[/caption]

Според източници от телевизията продукцията с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев ще бъде свалена до няколко дена. Причината за това е, че новият изпълнителен директор на бТВ никак не харесвал предаването и смятал, че разходите, които отиват по него, са напълно излишни. Точно заради Станчев бил категоричен, че чистката в бТВ е повече от необходима.

Водещата на "Преди обед" Деси Стоянова няма да бъде уволнена, а ще продължи да работи за медията като репортер на щат, стига разбира се, тя самата да има желание за това. Сашо Кадиев пък щял да бъде облекчен, тъй като и без това едвам съвместявал воденето с ангажиментите си в театъра, коментират хора от медията.

Припомняме ви, че откакто оглави медията, Павел Станчев се зае със задачата да разкара цял куп хора и предавания от нея. Чистката в бТВ имала за цел да се подобри рейтинга на телевизията, за да се достигнат най-добрите й резултати от периода 2006-2011 година, предават от ПИК.