Хюсеин Хафъзов клати сериозно кабинета „Орешарски“

Хюсеин Хафъзов клати сериозно кабинета „Орешарски“
4.33 (86.67%) 3 votes

Хюсеин Хафъзов и скандалното му изказване може да костват управлението на БСП

Хюсеин Хафъзов може да стане причина за падането на кабинета, оглавяван от Пламен Орешарски. Скандалното изявление на депутата от ДПС в петък е на път не само да предизвика криза в Народното събрание, ами дори да разклати сериозно правителството. Ситуацията след изказването на Хюсеин Хафъзов била толкова сериозна, че председателят на Парламента Михаил Миков си е събрал багажа от Хърватия, където е на официално посещение, и по спешност е хванал първия полет за България.

Хюсеин Хафъзов взриви Парламента

Хюсеин Хафъзов взриви Парламента

Причина за притесненията стана поведението на депутатите от Атака днес, които напуснаха демонстративно заседателната зала, след като Мая Манолова не позволи на Хюсеин Хафъзов да прочете извинителна декларация, както искаха от националистическата партия. от БСП се опитали да убедят колегите си да не реагират толкова крайно, но усилията им ударили на камък. В отчаянието си управляващите се опитали да потърсят дори съдействие от опозицията от ГЕРБ, но също не сполучили.

Липсата на подкрепа от страна на Атака заради изказването на Хюсеин Хафъзов силно притеснила Миков и той решил да се върне, за да се справи с проблема с кворума, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар