Нещастната гибел на това хлапе разплака дори непознати хора!

Нещастната гибел на това хлапе разплака дори непознати хора!
5 (100%) 1 vote

Нещастието със сладкото хлапе покруси дори непознати хора!

Биологичен родител извърши престъпление спрямо седем годишното си дете. Хлапето страдало от церебрална парализа, хранело се е с тръба и е нуждаело почти от денонощни грижи.

Джеремая Райт от американския щат Луизиана е решил и ликвидирал детето си и го е захвърлил на улицата. 32-годишният мъж е извършил деянието на 14 август 2011 година. Престъплението срещу болното си хлапе мъжът извършил в техния дом, в мивката на банята. При други обстоятелства килърът щеше да търка наровете на пандиза до края на житейския си път или да бъде приспан със смъртоносна инжекция. Но се доказа, че младият мъж е с психични отклонения и преди това е лежал за лечение в психиатрична клиника. За това свидетелстваха неговия психиатър, както и шефът на психиатричната клиника, където Райт е бил на лечение.

Горкото хлапе загина по страшен начин!

Горкото хлапе загина по страшен начин!

Той е смятал хлапето си за правителствен експеримент, че е бил изкуствен и е имал пластмасова глава и изобщо е бил нереален. И това е причината да извърши тежкото престъпление, за което дори не е осъзнал какво точно е сторил.

Мъжът бе признат за невменяем. Останките на малкото хлапе са намерени от случаен шофьор. Гледката била толкова страшна, че пристигналите на местопрестъплението полицаи се нуждаели от спешна помощ от психиатър. Родителката на малкия Йори Лирет – Джеслин Лирет многократно е искала да изхвърли съпруга си от дома им. Пред ченгетата тя заявила, че психично болния й съпруг много пъти е искал да посегне и да унижощи болния си син. Самият Райт заявил, че е сторил деянието, защото жена му искала да го изхвърли от общия им дом. И по този начин той й отмъстил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар