Грандиозен гаф в култовия сериал „Под прикритие”

Грандиозен гаф в култовия сериал „Под прикритие”
5 (100%) 1 vote

Актьорските реплики стават все по-трудно разбираеми

Поредният епизод на култовия сериал на Българската национална телевизия „Под прикритие”, претърпя пълен провал.

Грандиозният гаф на неделния епизод не остана незабелязан.
Зрителите се жалват, че актьорските реплики стават все по-трудно разбираеми за тях, а звукът бил „повече от отвратителен”.

Най-тежко бе положението с емоционалните изблици на Мариан Вълев, който изпълнява ролята на добре познатия мафиот Куката.
Зрителите твърдят, че той вече говори толкоз неразбираемо, гълта звуковете и шъшка, че може да се разбере какво е казал само и единствено по пътя на логиката.
Сериозно затруднени бе и разбирането на думите на Захари Бахаров, който принципно говори много ясно.

Грандиозен гаф в сериала "Под пикритие"

Грандиозен гаф в сериала „Под пикритие“

В социалната мрежа Фейсбук, фенове на сериала се подиграха на сценаристите и продуцентите. Причината за подигравката е тази, че в последните епизоди, все по-често се вторачват в Турция.

В социалната мрежа бе разпространен и колаж на жена, облечена като жрица от улицата. Тя обаче е с фередже на главата. Феновете на сериала твърдят, че тази сцена ще е повече от актуална при 69-ия сезон на сериала, както са тръгнали нещата, пише Блиц.

Междувременно, както вече ви запознахме, танцът на Куката е на път да взриви дискотеките. Той се превърна в абсолютен хит и дори немалка част от професионалните танцьори биха могли да завидят на танцувалните умения на актьора Мариан Вълев.
Голяма част от почитателите на култовия сериал признават съвсем чистосърдечно, че именно тази сцена е била една от най-запомнящите се в сериала до този момент.
Дори и хора, които не следят сериала, знаят за танца на Куката или поне един път са го видели в изпълнение на някой аматьор по дискотеките в страната.

Макар и лесни на пръв поглед, движенията се оказват непосилни за доста хора. Не може да се отрече, че засега танцовите стъпки остават запазена марка на Мариан Вълев.
Той си завоюва място сред най-обичаните лица от сериала с невероятните си танцувални умения, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Грандиозен гаф в култовия сериал „Под прикритие””

 1. Aleksandar Minkov

  мар. 05. 2014

  Най-скъпата реклама на Ауди, а напоследък и на турските курорти, при това платена с обществени средства от нашите данъци, все повече издиша и жалко че толкова много хора се хванаха на дългата въдица на рекламата и манипулациите, „продуктово позиционирани” в сериала „Под прикритие”:

  fb: "Под прикритие" – вън от БНТ!
  https://www.facebook.com/groups/220373724812435/

  Все още не е късно да се спре безумието! Присъединете се и предайте нататък!

Добавете коментар