Шоуменът е притиснат до стената

Макар „Шоуто на Слави” да е най-дълго задържалото се вечерно предаване в родния ефир, рейтингът му вече започва да се срива доста сериозно.

Всички забелязваме тенденцията на шоумена да обсъжда политическия живот в страната, в своето шоу, както и да кани различни политици. Разбира се в това няма нищо лошо, ако изключим факта, че „Шоуто на Слави” е вечерно развлекателно шоу. Столичен вестник отбелязва на страниците си, че именно този факт може да се превърне в причина за сваляне на предаването от ефир.

[caption id="attachment_269357" align="alignleft" width="300"]Слави е притиснат до стената Слави е притиснат до стената[/caption]

Някои коментират, че Слави Трифонов може да се окаже фаталист, предвид, че именно в 13-тата му година от договора с bTV, ръководството на медията взе решение да прекрои програмната схема. Прекрояването ще удари и „Шоуто на Слави”, тъй като ще бъде орязано времето на предаването и това ще се случи до броени дни. И както се казва (в рекламите), това не е всичко. Из коридорите на телевизията се коментира, че изходната врата била посочена на Трифонов още преди няколко дни. Новият изпълнителен директор на медията – Павел Станчев е извикал Слави на среща. Станчев е на този пост от кратко време, но пък за сметка на това с множеството рокади и уволнения на служителите, е на път да сътвори невероятен сценарий за риалити шоу.

Твърди се, че по време на срещата, Станчев е поставил на Слави Трифонов няколко ултиматума, за които бил категоричен, че трябва да бъдат спазени и отказал възможност за преговори. Първото, с което шоуменът бил принуден да се съгласи е изместването на часа на предаването. Тъй като след няколко дни късните новини на bTV ще започват в 22.30 ч. „Шоуто на Слави” ще започва по-късно. „Шоуто на Слави” ще стартира от 23 ч. на мястото на „Голата истина” с Ели Гигова и Любо Нейков, които новият директор сваля от ефир. Освен това вместо цял час, „Шоуто на Слави” ще е едва 30 минути. Слави бил принуден да прекрати и политическото говорене в ефир, в противен случай ще бъде принуден да напусне медията, въпреки договора, пише Блиц.