Коя е Марисиа Малинова-Антони – прочутият в Австралия феномен?

Гласувайте за статията
Журналистката Марисиа Малинова-Антони разкрива философските си възгледи в книги

За Марисиа Малинова-Антони казват, че е поетеса с широки творчески възможности и вижда дребните неща, които бушуват не само в душата на човека, но и отвъд нея, в онова пространство, което вярващите наричат Небесното царство.
За родената в Дупница Марисиа Малинова-Антони няма тайни от невидимия свят. Това, което знае за него, отдавна е описала в няколко книги. Творбите й са хит в Австралия, страната в която живее вече 35 години. С нейното име там са свързани редица обществени прояви, а местните медии редовно я канят в свой гост.
Marisia_Malinova_Antoni-16Марисиа Малинова-Антони е водещш на българските радиопрограми в Мелбърн – радио ZZZ и в Бризбейн. Завършила е Висшия химико-технологически институт в София, но се интересува от живопис, ирисова диагностика и духовни науки.
Според Марисиа Малинова-Антони всяка болест е престъпване на космичните закони. Човек не би се разболял, ако живее в хармония с тях. Поведението на хората обикновено води до последствия, в резултат на които здравето му страда. Над всички и всичко е Законът за причината и следствието – твърди австралийският феномен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар