Лъсна скандалната истина за Волен Сидеров

Лъсна скандалната истина за Волен Сидеров
5 (100%) 1 vote

Симеонов обяви, че му е купил костюм за първата му медийна изява

Председателят на „Национален фронт за спасение на България” Валери Симеонов изкара наяве скандалната истина за националиста Волен Сидеров.

Той твърди, че е купил на Волен костюм, за да вземе участие в първото предаване на „Атака” по телевизия СКАТ.
Това обаче е само иглата в купа сено.
Освен това Симеонов го снабдил с пет автомобила и две лимузини, в допълнение го спонсорирал с 35 хиляди лева всеки месец, които да излива в „Атака”. Симеонов обяви тази информация пред информационна агенция „ПИК”, след като бе потърсен да коментира обвиненията срещу него, отправени от Сидеров по време на гостуването му при Люба Кулезич.

Изкараха на показ кирливите ризи на Сидеров

Изкараха на показ кирливите ризи на Сидеров

Симеонов заяви категорично, че Волен излиза от една лъжа и веднага влиза в друга.
Според твърденията на Сидеров, Минчо Спасов и Цвета Караянчева са били канени многократно да гостуват в телевизия СКАТ, а истината е, че те са гостували само веднъж, тъй като медията не е партийна, каквато е телевизия „Алфа”.
Симеонов подчерта, че в телевизия „Алфа” гостуват само лидерът на „Атака” и неговите павиани.
Директорът на телевизия СКАТ заяви, че медията е демократична и в подкрепа на това твърдение заяви, че са канили и Бойко Борисов, след като в продължение на шест години в ефира им се е изявявал Волен Сидеров.

По повод упрека отправен срещу Симеонов от страна на Сидеров, че е търговец на скрап, Симеонов заяви категорично, че никога не е търгувал с подобно нещо.
Симеонов подчерта, че друг лъжец, който преди време хвърли същите упреци към него, вече е осъден по две дела и допълни, че същото ще се случи и с Волен, който ще се изправи по две дела в съда, заведени срещу лъжите му.
По друга нападка за това, че е излъчвал забранени горещи материали в ефира, Симеонов отговори, че е собственик на една от най-големите кабелни телевизии в страната, а програмите, за които бе упрекнат, са излъчвани съобразно законите в страната и са кодирани.

В заключение Симеонов посочи, че с поредната си медийна изява, Сидеров просто е агонизирал като политик, при това за пореден път, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар