Блокираха милионите на Пол Уокър

Гласувайте за статията
Актьорът Пол Уокър се е погрижил за любимите си хора дори след смъртта си

Звездата от „Бързи и яростни” Пол Уокър е завещал цялото си състояние на 15-годишната си дъщеря Медоу. Според съдебните документи Пол Уокър е обявил за единствен свой наследник Медоу Уокър. Момичето е плод на мимолетната му връзка с Ребека Сотерос. В същото време звездана не е оставил нащо на приятелката си, н която бяха заедно 10 години. Родителите му също няма да получат нито долар от състоянието му, но по всичко личи, че най-ощетената е майката на Медоу – Ребека.

Пол Уокър

Пол Уокър завеща на дъщеря си 25 милиона

Сумата, която Пол Уокър притежавал приживе, е 25 милиона долара. Сега цялата ще бъде прехвърлена на сметката на Медоу. Тя обаче няма да може да се възползва от средствата, докато не навърши американското пълнолетие – 21 години. Дотогава за настойник на наследницата си актьорът е обявил майка си Шерил, която единствена ще има достъп до финансите.
Пол Уокър загина нелепо в катастрофа на 30 ноември, миналата година. След смъртта си актьорът стана суперизвестен и причните са ясни – той беше млад, красив и богат. Търсачката гугъл обяви, че през месец декември името на загиналия е било най-търсеното след това на Нелсън Мандела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар