За какво Ани Салич пръсна 3 бона?

За какво Ани Салич пръсна 3 бона?
4 (80%) 3 votes
Новинарката Ани Салич дебютира в ефира на Нова ТВ на 24 февруари

Ани Салич и съпругът й Бранко, с когото очевидно не са разделени, бяха забелязани да пазаруват в тузарските бутици на един от големите молове в края на седмицата – пише „Уикенд”. Може би, за да не я разпознаят, тв водещата се беше дегизирала с бейзболна шапка и слънчеви очила. Популярната двойка посети най-скъпите магазини за тоалети. Видимо доволната Ани Салич си тръгнала с три препълнени торби с покупки – отбелязва изданието.
Според модни наблюдатели Ани Салич е похарчила поне 3 бона, за да задоволи капризите си. „Явно с купува тоалите за емисиите в Нова ТВ. Нали от 24 февруари ще е водеща на централните новини. Нищо чудно после от медията да й осребрят касовите бележки” – коментират в медийните среди.

Ани Салич

Ани Салич си купи скъпи „парцалки“

Зрителите видяха за последно Ани Салич в благотворителното й участие в предаването „Стани богат” по Нова ТВ. Новинарката изглеждаше чудесно и демонстрира знания в компанията на Ники Кънчев, който й партнираше в играта. Водещ на изданието беше Драгомир Симеонов.
„Добре дошла вкъщи” – пошегува се в началото на предаването Ники Кънчев. Ани Салич от своя страна изтъкна, че ще й бъде изключително приятно да бъдат колеги от една и съща телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар