Слави Трифонов за пореден път си прави рейтинга на гърба на нищо неподозиращите зрители

Слави Трифонов за пореден път организира конкурс-менте, за да натрупа рейтинг на гърба на наивните зрители. Става въпрос за надпреварата за екранна партньорка на малчугана Димитър Андреев. В която се включиха цял куп талантливи момиченца. Част от родителите на отпадналите дечица обаче алармираха, че конкурсът е нагласен предварително и Слави Трифонов още в самото начало е решил какъв ще е изходът от него.

[caption id="attachment_267399" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов оставя и Крисия, и Симона в шоуто си Слави Трифонов оставя и Крисия, и Симона в шоуто си[/caption]

Нещо повече, шоуменът смята да остави не една, а цели две от малките госпожици. Очаквано за мнозина, това са Крисия и Симона. Които, според думите на разгневените родители, от две седмици знаят, че ще станат част от шоуто на Слави Трифонов и затова изобщо не се конкурират помежду си. Майките на двете също са станали първи приятелки, тъй като знаят, че децата им всъщност не са съпернички.

"Това е недопустимо! Слави Трифонов лъже зрителите с измислена надпревара, а всъщност такава няма. И финалът е предрешен", коментират недоволните майки пред ПИК.