Слави Трифонов мами зрителите с Крисия и Симона! Вижте как!

Слави Трифонов мами зрителите с Крисия и Симона! Вижте как!
4.8 (96%) 5 votes

Слави Трифонов за пореден път си прави рейтинга на гърба на нищо неподозиращите зрители

Слави Трифонов за пореден път организира конкурс-менте, за да натрупа рейтинг на гърба на наивните зрители. Става въпрос за надпреварата за екранна партньорка на малчугана Димитър Андреев. В която се включиха цял куп талантливи момиченца. Част от родителите на отпадналите дечица обаче алармираха, че конкурсът е нагласен предварително и Слави Трифонов още в самото начало е решил какъв ще е изходът от него.

Слави Трифонов оставя и Крисия, и Симона в шоуто си

Слави Трифонов оставя и Крисия, и Симона в шоуто си

Нещо повече, шоуменът смята да остави не една, а цели две от малките госпожици. Очаквано за мнозина, това са Крисия и Симона. Които, според думите на разгневените родители, от две седмици знаят, че ще станат част от шоуто на Слави Трифонов и затова изобщо не се конкурират помежду си. Майките на двете също са станали първи приятелки, тъй като знаят, че децата им всъщност не са съпернички.

„Това е недопустимо! Слави Трифонов лъже зрителите с измислена надпревара, а всъщност такава няма. И финалът е предрешен“, коментират недоволните майки пред ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Слави Трифонов мами зрителите с Крисия и Симона! Вижте как!”

 1. Tedy Kamburova

  мар. 01. 2014

  Типично по български ,когато някой успее да излезе напред,другите го дърпат назад
  .Защо е тази завист???? Радвайте се, че има толкова талантливи деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 2. Wiz Khalifa

  мар. 03. 2014

  Тва е голяма тъпотия….типично за нахалните завистници….ЩО ПЪК ДА Е НАГЛАСЕНО?!?! Ма,ако бяха спечелили децата на така наречените “разярени майка“ нямаше да е нагласено и нямаше да е проблем НАЛИ?!?? Ай моля ви се! Вместо да се радват ,че тези деца имат толкова талант на такава крехка възраст,те тръгнали да ги плюят! Как може такова нещо ….удивена съм ,че тази неизбежна злоба (типична УЖ само за деца и тийнейджъри) се проявява и от “възрастни“,“зрели“ хора….СРАМНА РАБОТА!

 3. Ira Marasheva

  мар. 07. 2014

  Вече само се чудите как да оплювате хората. Това че те двете са най – добрите още от самото начало не означава, че всичко е било нагласено…

Добавете коментар