Навръх Свети Валентин: Ники Михайлов направи шокиращо признание! Преглеждания: 21126

За коя ли са цветята на Ники за Свети Валентин?!
0
3/5 - (2 votes)

Точно на Свети Валентин Ники Михайлов срина илюзиите на Алисия!

Ники Михайлов срина илюзиите на Алисия точно на Свети Валентин. Вратарят направи нещо недопустимо като призна, че е влюбен в друга. Принципно в това няма нищо лошо, само дето датата е доста неподходяща.

Признанието на Ники дойде от личната му страница във Фейсбук, където той побърза да публикува снимка на огромния букет, който е подготвил на дамата на сърцето си за тази нощ. Красивите цветя са предназначени за доказателство за любов на Свети Валентин, само името на жената остава загадка.

За коя ли са цветята на Ники за Свети Валентин?!
За коя ли са цветята на Ники за Свети Валентин?!

Знаем обаче, че то не е Алисия. Защото самата певица каза точно и ясно, че ще прекара празника на влюбените Свети Валентин с единствения мъж за нея в лицето на сина й Валери. Двамата ще се отдадат на заслужена почивка в дома си и ще прекарат времето си заедно и щастливи.

Почитателите на Алисия обаче скочиха срещу снимката и посланието на Ники Михайлов и се зачудиха щом няма да е с Алисия на Свети Валентин, тогава коя е тази, на която ще поднесе букета и сърцето си?!

sveti_valentin1

Ясно е, че това няма да е моделката Бояна Маринова или манекенката Биляна Евгениева, с които го свързваха жълтите издания. Ники обаче очевидно се е подготвил за Свети Валентин. И може би само той – Свети Валентин ще узнае коя е тази неустоима жена, която успя да превземе душата и ума му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.