Билбордът на Карбовски „поздрави” Семинарията за празника! (СНИМКА)

Билбордът на Карбовски „поздрави” Семинарията за празника! (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Свещената война на Карбовски срещу инвазията на „нежни души” в Църквата продължава

Карбовски шибна звучен шамар на Светата Православна църква като честитка за Трифон Зарезан и католическия му събрат – Свети Валентин.

Журналистът май все пак намери добра душа със сходни ценности, който му предостави не къде да е, а точно срещу Семинарията рекламна площ. Там Карбвоски отново нареди прословутия си билборд: „Вън п*д*растите от църквата!”.

Журналистът беше подгонен здраво и преди това за дискриминация от хора, които не са много съгласни да му бъде разрешено да пише, каквото си иска в сайта си. Отделно от това му се случваше постоянно да прави репортажи и интервюта с жертвите на мафията на „изнежените” в Църквата.

Карбовски в крайна сметка се разсърди и плати едни 1039 лв. на рекламна агенция, за да дадат общественост на посланието му до УНСС в началото на месеца.

Билбордът му обаче беше махнат само след три дена и то – със скандал. Карбовски се ожали, че обществения му експеримент пропаднал. Опитал да разбере нагласите на обществото, защото приемал проблема за много сериозен.

"Валентинка" от Карбовски за милите момчета от Семинарията!

„Валентинка“ от Карбовски за милите момчета от Семинарията!


Някой някъде обаче се намеси и посланието беше свалено, но журналистът показа категоричност. След като така и така няма да влиза в политиката, той не смята да се поддава нито на лицемерие, нито да си сдава правото на собствено мнение.

Новият билборд на журналиста и екипа му е поставен на улица „Свети Наум“.

Вижте как започна страшната битка на Карбовски за свободата на словото във видеата ТУК и ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар