Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде

Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде
5 (100%) 2 votes

Евелин Банев-Брендо е купил тузарския имот, за да скрие в него жена си Моника и двете си деца

Евелин Банев-Брендо се уплаши за семейството си и ги покри! Соченият за най-големия наркотрафикант у нас е решил да скрие близките си във Франция. Запознати издават, че Брендо дори вече е обявил за продажба тузарския си имот в столичния квартал „Лозенец“.

Евелин Банев-Брендо

Евелин Банев-Брендо

Според слуховете, за баровската къща вече се е намерил купувач и той е руски мултимилионер. Който дори имал намерение освен къщата, да купи и комплекса „Оазис“, който също е на Евелин Банев-Брендо и се намира в непосредствена близост, в същия квартал.

Самият Евелин Банев-Брендо твърдо е решил да купи вила във Франция, където жена му Моника и двете му деца да живеят необезпокоявани. Банев дори е избрал и мястото – в Ница, научиха от „Всеки ден“, тъй като там било уютно и спокойно.

Припомняме ви, че миналата година дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара, беше отвлечена, а похитителите я държаха в плен 47 дена. Според информацията, баща й е платил откуп от 500 000 евро, за да я види отново жива и здрава. Ако се вярва на слуховете, кокаиновият бос притежава състояние от 350 милиона евро, твърдят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар