Семейството на Михаел Шумахер проговори за състоянието му

Семейството на Михаел Шумахер проговори за състоянието му
5 (100%) 1 vote

Семейството на Михаел Шумахер не губи надежда, че шампионът ще се възстанови

Семейството на Михаел Шумахер най-накрая проговори за състоянието му. Близките на легендарния пилот направиха изявление към медиите и към феновете на звездата, използвайки мениджърката му Сабине Кем. В изявлението се казва, че семейството на Михаел Шумахер не е спряло да вярва в пълното му възстановяване, въпреки продължителната кома, в която се намира легендата от Формула 1.

Семейството на Михаел Шумахер вярва, че той ще се оправи

Семейството на Михаел Шумахер вярва, че той ще се оправи

„Семейството на Михаел Шумахер има пълно доверие в лекарския екип, който се грижи за възстановяването му“, се казва в обръщението на близките на Пилето. И допълват, че в момента важна е не бързината, с която Шуми се възстановява, а самият процес по оздравяването му да се случва прогресивно и постепенно. Роднините на пилота изтъкват още, че са благодарни за подкрепата, която получават от феновете на звездата по целия свят.

Припомняме ви, че това е второто изявление на семейството на Михаел Шумахер по повод състоянието му. Първото беше в средата на януари, когато състоянието на пилота беше определяно като стабилно, но критично, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар